Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس در فردیس، ابوالفضل اینانلو فرماندار فردیس در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان، در خصوص اعتبارات شهرستان، اظهار کرد: مجموع  اعتبارات تملک و دارایی شهرستان ۵۹ میلیارد و ۴۰۹ میلیون تومان بوده که از این مبلغ  میزان ۹۸ درصد تبادل موافقت نامه‌های بین سازمان مدیریت و برنامه ریزی و دستگاه‌های اجرایی صورت گرفته است و به دنبال ابلاغ و  اجرایی شدن پروژه ها در دستگاه‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای تخصیص اعتبارات تملک و دارایی ۶۴ پروژه توسط ۲۵ دستگاه اجرایی پیش بینی و توزیع اعتبار شده است. با توجه به نیازها و کمبود سرانه‌ها مهمترین  اولویت‌ها در توزیع اعتبارات،  آموزش و پرورش با اعتبار ۲۰ میلیارد، ورزش و جوانان ۱۰ میلیارد  و آب و فاضلاب با حدود ۸ میلیارد تومان بوده است و اعتبار توزیع شده در مابقی دستگاه های اجرایی از ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون فراتر نرفته است.

اینانلو با بیان اینکه میزان تخصیص اعتبارات بین ۴۵ تا ۵۰ درصد پیش بینی شده است، گفت: حدود ۸۰ درصد بودجه ادارات استان از بودجه ملی تامین می‌شود که مدیران دستگاه های شهرستان باید سهم بودجه شهرستان را  از ادارات کل استان پیگیری کنند.

 وی تاکید کرد:با توجه به جمعیت، بیشترین اعتبار بعد از شهرستان کرج باید برای شهرستان فردیس جذب شود. ادارات شهرستان علاوه بر اعتبارات  تملک و دارایی، از سرفصل های دیگر برای ادارات شهرستان اعتبار بگیرند.

اینانلو با اشاره به مشکلات موجود در مسیر تخصیص اعتبارات شهرستان، افزود: برخی پروژه‌ها از جمله پروژه زمین چمن ورزش و جوانان منوط به تایید کمیسیون ماده ۲۳ است. با توجه به اینکه طبق دستور دولت نباید پروژه جدید تعریف شود، یک زمین چمن با اعتبار ۵ میلیارد تومان در حوزه ورزش  پیش بینی شده که  باید در کارگروه ماده ۲۳ بررسی و تایید شود.

وی در خصوص اعتبارات ارزش افزوده روستاهای فاقد دهیاری، یادآور شد: در این بخش از اعتبارات،  اولویت در حوزه پروژه‌های شهری، سلامت، ورزش و آموزش است که اگر شرایط لازم را در مناطق فاقد دهیاری داشته باشند، از اعتبارات این بخش بهره‌مند می‌شوند.

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش ورزش دستگاه های اجرایی جوانان تملک و دارایی دستگاه ها پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۷۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختیارات استان‌ها در اجرای طرح مولد سازی افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم بازیان معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور شامگاه سه شنبه در نشست کارگروه مولدسازی دارایی‌های دولت در استان هرمزگان؛ هدف از اجرای طرح مولد سازی را ایجاد جاذبه و تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کشور دانست و اظهار داشت: بعضاً شاهد مقاومت‌هایی در برابر اجرای طرح مولدسازی هستیم که این مقاومت‌ها در بسیاری از موارد حاصل نگاه مدیران است چرا که آن‌ها از علاقه‌ای ندارند در زمان مدیریتشان ملکی را از دست دهند.

وی افزود: برخی از مدیران از دست دادن املاک را در مولدسازی مانند بازگشت بودجه به خزانه عیب می‌دانند در حالی که مولدسازی حُسنی بزرگ برای مدیران به شمار می‌آید و کاری جهاد گونه است.

بازیان گفت: اعتقاد ما این است که مولدسازی به جایی نخواهد رسید مگر اینکه سه اصلِ از دستگاه، با دستگاه و برای دستگاه در آن رعایت شود چنانچه معتقدیم تا زمانی که خود دستگاه‌های اجرایی به این درک نرسند و پای کار انجام مولدسازی نیایند این طرح به سرانجام نخواهد رسید.

وی تاکید کرد: یکی از راه‌های تشویق دستگاه‌های اجرایی به مولد سازی این است که منابع حاصل از مولدسازی برای خود دستگاهِ اجراییِ صاحب ملک هزینه شود.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور راهبردِ از استان، با استان و برای استان را دیگر رویکرد مولدسازی در کشور دانست و اظهار داشت: مولد سازی در مدیریت زمانی و فرآیندی دچار مشکل بود از این رو اختیارات مولدسازی را به استان‌ها واگذار کردیم و تنها کاری که در پایتخت انجام می‌شود قیمت‌گذاری نهایی است که آن هم به زودی به استان‌ها واگذار خواهد شد و اختیارات استان‌ها و استانداران برای اجرای این طرح بیشتر خواهد شد.

بازیان تاکید کرد: مردم باید نتیجه حاصل از مولدسازی را لمس کنند؛ مطمئن باشید اگر بیمارستانی که به دلیل کمبود اعتبارات با تأخیر در بهره‌برداری روبرو بوده یک روز هم زودتر افتتاح شود آثار و برکات آن برای جامعه سرازیر خواهد شد و اگر به دلیل تعللی که مدیری داشته به دلیل کمبود تخت بیمارستانی نفری جان خود را از دست دهد آن مدیر نیز در مرگ آن شخص مسئول خواهد بود.

وی بیان‌کرد: متأسفانه در استان هرمزگان شاهد وجود پروژه‌هایی هستیم که بیش از یک دهه با تأخیر در بهره‌برداری روبرو بوده‌اند در حالی که می‌توان این پروژه‌ها از طریق منابع مولد سازی به سرانجام رساند.

معاون وزیر اقتصاد و امور دارایی، خاطرنشان‌کرد: در شرایط محدودیت‌هایی که کشور در حوزه بودجه با آن روبرو است با اجرای مولد سازی می‌توان منابعی در حد بودجه جاری کشور را به کمک تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آورد و بسیاری مسائل را مرتفع کرد.

کد خبر 6099778

دیگر خبرها

  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • کلنگ‌زنی پروژه فاضلاب شهر قروه درگزین در سال‌جاری
  • جذب اعتبارات پروژه‌های شاخص سفر رئیس‌جمهور به لرستان پیگیری شود
  • اختیارات استان‌ها در اجرای طرح مولد سازی افزایش می‌یابد
  • تخصیص ۱۵ میلیارد تومان اعتبار به پروژه آب داجیوند
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه